У Полтаві пошкодили меморіальну дошку Джохару Дудаєву

11 березня 2024 0
Яніна Климань
Двоє зловмисників пошкодили меморіальну дошку, встановлену на честь Джохара Дудаєва. Поліція розпочала кримінальне провадження.

9 березня близько 19:00 поліціянтам надійшло повідомлення від громадян про пошкодження меморіальної дошки по вулиці Джохара Дудаєва у Полтаві.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, двоє чоловіків пошкодили меморіальну дошку. Наразі слідчими та оперативниками вживаються заходи щодо встановлення правопорушників та притягнення їх до юридичної відповідальності.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від 1000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо у вас є інформація щодо причетних до злочину осіб, або ви були очевидцем вчинення правопорушення, чи володієте інформацією, що допоможе слідству пришвидшити розшук причетних до скоєного злочину осіб, просять повідомити до Полтавського районного управління поліції за номером: 050-606-29-19 або за номером 102.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини