У Полтаві відбудеться благодійний футбольний матч

13 липня 2024 0
20 липня на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського о 17:00 відбудеться благодійний футбольний матч між артистами Києва та збірною футбольною командою «Ворскла», керівним складом військової адміністрацієюї і силових структур Полтавської області

На футбольному матчі планується збір коштів для ветеранів, які отримали складні ушкодження і травми (видимі та невидимі), внаслідок участі в бойових діях або при виконанні службових завдань та мають потребу в реабілітації, а саме:

1.                  Кравченко Назар Олексійович (31.08.1996). Проходив службу у 81 аеромобільній бригаді. Займався виробництвом боєкомплектів для дронів, після влучання ворожого снаряду у майстерню, знаходиться на лікуванні. Поранення: ампутація шістьох фаланг пальців на правій руці, осколкові поранення очей та опіки по всьому тілу.

2.                  Зинюха Микола Миколайович (29.05.1975). Осколкові поранення лівої руки, пухлина головного мозку внаслідок політравми. Прослужив в ЗСУ 9 років у 24 окремій механізованій бригаді та 72 окремій механізованій бригаді.

3.                  Груніч Юрій Володимирович (16.20.1873). Повна втрата зору, глухота, ампутація трьох кінцівок. Служив в 44 окремій артелерійській бригаді

Кожен охочий також зможе долучитися до благодійного онлайн аукціону, на якому будуть розігруватися лоти: збірка віршів Степана Чубенка та шалик з футбольною атрибутикою клубу. Їх передала Сталіни Чубенко, мама загиблого воротаря ФК «Авангард», Степана Чубенка, якого було вбито на окупованій території України на Донеччині.

Для передматчевого аукціону футбольний клуб «Ворскла» надасть у якості лотів футбольні м’ячі з автографами гравців прем’єр-ліги чоловічої команди ФК «Ворскла» та першої ліги жіночої команди ФК«Ворскла».

Громадська організація «Полтавщина непоборна» просить активно долучатися до збору.