На Донеччині загинув командир механізованого відділення Олександр Гапон

05 жовтня 2023 0
Яніна Климань
На війні під час мінометно-артилерійського обстрілу загинув житель Лубенського району.

30 вересня 2023 року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області, загинув Олександр Сергійович Гапон. Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Чоловік був командиром механізованого відділення – командир машини механізованого взводу, механізованої роти, механізованого батальйону.

Народився він 7 березня 1979 року в селі Засулля. Закінчив ЗОШ №2, потім ПТУ-53 у селі Войниха, де здобув професію водія.

Захоплювався музикою. А тому вже з 16 років був учасником духового оркестру Лубенської 25-ї гвардійської мотострілецької дивізії. Тут і залишився служити, закінчив школу прапорщиків та вступив до Харківського танкового інституту. Працював у приватних структурах, опановував будівельну справу.

Вже з 1 липня 2022 року чоловік розпочав службу в Збройних Силах України. Брав участь в охороні стратегічних об’єктів столиці.

З серпня 2023 року воював на Донецькому напрямку, у званні штаб-сержанта, командира механізованого відділення – командира машини механізованого взводу, механізованої роти, механізованого батальйону.

Прощання з Олександром відбудеться 5 жовтня об 11:00 в Лубнах на Володимирському майдані. Панахида за загиблим розпочнеться о 12:00 годині у селі Засулля на вулиці Харківська, 18.

У воїна залишилися дружина, донька, мати, батько, сестра.