Сім’ям загиблих бійців з Полтавщини передали державні нагороди

05 липня 2022 0
Поліна Кузнецова
Ордени "За мужність", які бійці отримали посмертно, працівники Національної поліції передали їх сім’ям.

 Сім'ям працівників Національної поліції, що загинули на війні вручили державні нагороди. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Присязі, орденом "За мужність" III ступеня посмертно нагороджено:

Білаша Олександра Сергійовича, заступника командира батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Полтава" ГУНП в Полтавській області.

Нагороду отримали дружина поліціянта Катерина Олександрівна, син Даниїл, батько Сергій Андрійович та мати Алла Вікторівна.

Володіна Володимира Анатолійовича, інспектора-снайпера батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Полтава" ГУНП в Полтавській області.

Нагороду отримала дружина, Світлана Євгеніївна.

Яцика Олександра Анатолійовича, інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Ніжинського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Нагороду, передану з поліції Чернігівської області, отримала дружина, Лариса Олексіївна, яка наразі проживає в Полтавській області.

Нагадаємо, що захисник Роман Ляш отримав посмертно державну відзнаку.