Під час обстрілу загинули двоє військових із Полтавщини Ярослав Луговський та Володимир Чухно

18 липня 2022 0
Яніна Климань
У Донецькій області під час обстрілу загинули два військовослужбовці Ярослав Луговський та Володимир Чухно.

13 липня виконуючи бойове завдання, під час артилерійського обстрілу поблизу Сіверська Донецької області загинув стрілець-санітар десантно-штурмової роти Чухно Володимир Миколайович. Про це повідомили у пресслужбі Лубенської міської ради.

Народився Володимир 27 січня 1994 року.Після закінчення Жданівської середньої школи навчався у Лохвицькому механіко-технологічному коледжі Полтавської державної аграрної академії. Пізніше вступив і закінчив Київський Національний університет харчових технологій.

Відслужив строкову службу в армії, працював за освітою на різних підприємствах харчової промисловості. Останнім часом родина проживала у с.Стадня Лубенської територіальної громади. У чоловіка залишилися мати, вітчим, сестра з сім’єю та брат.

Прощання з героєм відбудеться 19 липня 2022 року на Володимирському майдані у Лубнах, поховання у селі Стадня. Про час буде повідомлять додатково. 

Крім цього, 13 червня під час артилерійського та мінометного обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Вершина Донецької області загинув житель селища Нові Санжари, батько багатодітної родини – Луговський Ярослав Романович.

Про час і день проведення церемоніального прощання повідомлять додатково, повідомили у пресслужбі Новосанжарської громади.