У Полтавській області попрощалися із Дмитром Покутним та Олександром Пойдою

22 липня 2022 0
Поліна Кузнецова
У Кременчуці попрощалися з військовими, що загинули у Бахмутському районі Донецької області.

22 липня жителі Кременчука провели в останню путь двох захисників України - Дмитра Покутного та Олександра Пойду. Про це повідомили у пресслужбі виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Військові служили в одній частині (81 окремій аеромобільній бригаді, в\ч А1493), загинули в один день та в одному місці — 13 липня у Сіверську, Бахмутського району, Донецької області.

Дмитро Покутний із селища Гориславці, Кременчуцького району. З 2021 року він служив за контрактом, був молодшим сержантом. Його життя обірвалося на 23 році. В бійця залишилися мама та вітчим.

Олександр Пойда із Кременчука встав на захист країни ще у 2014 році. З початком вторгнення росії, його знову призвали до війська. Служив у званні сержанта. Бійцю був 51 рік, у нього залишилися дружина, син та мама.


Церемонія прощання з героями відбулася у Міському палаці культури. Панахиду за загиблими відслужили у Свято-Миколаївському соборі.

Поховають захисників на Алеї Героїв, що на Свиштовському кладовищі поруч з іншими військовими, що загинули, захищаючи Україну.

Нагадаємо, що на Полтавщині попрощаються з Віталієм Туром, який загинув на Донеччині.