У полтавця вилучили понад 80 наркозакладок

03 жовтня 2024 0
Яніна Климань
Поліціянти затримали в лісовому масиві чоловіка, в якого знайшли "закладки" з наркотичними речовинами.

2 жовтня близько 15:00 біля лісопаркового масиву по вулиці Героїв України поліціянти виявили чоловіка, який причетний до поширення наркотичних речовин методом "закладок".

 Фігурантом виявився 37-річний житель Полтави. У чоловіка знайшли понад 20 полімерних згортків, ймовірно, з розфасованою наркотичною речовиною.  Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Встановили, що чоловік вже встиг заховати в лісопосадці ще понад 25 подібних полімерних згортків. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання також виявили та вилучили ще понад 35 подібних згортків.

Наразі фігурант затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини