На Полтавщині засудили жінку, яка зарізала свого співмешканця

11 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
У Полтаві винесли вирок жінці, яка в ході сварки завдалала смертельні поранення своєму співмешканцю.


10 липня 2020 року близько 22:00 між жінкою та її співмешканцем вдома виник конфлікт. У ході сварки жінка взяла ніж та завдала потерпілому ударів по підборіддю, шиї, грудній клітині та по тильній ділянці лівої кисті. Після отриманих поранень чоловік помер на місці. Про це стало відомо із Єдиного державного реєстру судових рішень.

Жінка до 13:00 18 липня 2020 року переховувала труп убитого, допоки її злочин не викрила поліція.

У суді звинувачена не визнала своєї провини. Жінка запевнила, що 10 липня прийшла додому та відразу пішла відпочивати до своєї кімнати. У кімнату співмешканця зайшла через чотири дні, тоді й виявила його труп. У поліцію не повідомляла, бо була в розгубленому стані. З цієї ж причини не могла відчинити двері поліціянтам. Працівники поліції змушені були виламати двері, аби потрапити до помешкання.

Київський районний суд визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі строком на вісім років.

Нагадаємо, що сім років позбавлення волі отримав чоловік, який через галас смертельно поранив ножем свого сусіда, а іншого – вдарив сковорідкою.