Мішанина з талого снігу та калюжі: наслідки снігопаду в Полтаві

02 лютого 2021 0
Напередодні у Полтаві пройшов снігопад, а вже в обід й до ночі йшов дощ. Через це на дорогах утворилося місиво зі снігу та бруду. У міській раді повідомили, що чистити дороги продовжують і на наступний день після заметілі.

На вулицях Полтави почали танути снігові замети. Ось така калюжа утворилася на зупинці громадського транспорту "Корпусний парк" відразу після заметілі. На ранок наступного на дорогах мішанина з талого снігу, льоду та бруду.

А це – вулиця Симона Петлюри.

"Мені от зараз треба вийти прогулятися з дитиною, то по тут я не проїду. От навіщо було чистити тільки для машин? А прохідну частину ні. От для автомобілістів стараються, а для пішохідних людей чомусь ні", – розповіла Лариса, полтавка.

"Там все порозтавало. От також можете подивитися, все в воді. Це проблема. У нас приватний сектор, то якщо почистимо, то лише самі. Я вважаю, що якщо люди будуть виходити чистити самі, то буде прибрано, або, щоб комунальники нормальні зарплати отримували. Тоді буде прибрано. На жаль, як платять, так і працюють в нашій країні", – прокоментував полтавець Віталій Приходько.

Як повідомили у Полтавській міській раді, дороги продовжують розчищати. 

"Також розчищають дороги, проїзди, тротуари, площі та сквери. Розчищають і зупинки громадського транспорту. А також перевіряють зливові каналізації аби унеможливити підтоплення. Наразі дороги у розчищеному стані. Скарг з приводу руху транспорту до служби 1580 станом на 2 лютого не було", – розповіла Анна Маковська, головний спеціаліст пресслужби Полтавської міської ради.

У службі оперативного реагування Полтавської міської ради зазначили, що в першу чергу розчищають від снігу дороги, потім тротуари, а тільки наостанок міжбудинкові проїзди та двори.

Марина Голега, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення