Щоб визначити проєкт розвитку Прирічкового парку в Полтаві, планують оголосити Всеукраїнський конкурс

26 січня 2022 0
Ольга Семенко
На засідання Полтавського міськвиконкому підготували проєкт рішення про Всеукраїнський конкурс на визначення кращої пропозиції розвитку Прирічкового парку.

У Полтаві планують оголосили відкритий Всеукраїнський архітектурний конкурс на визначення кращої проєктної пропозиції розвитку Прирічкового парку. Відповідний проєкт рішення підготували на засідання Полтавського міськвиконкому. Його опублікували на сайті міської ради.

Згідно з документом, замовником конкурсу визначать Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому, а співорганізаторами – Управління з питань містобудування та архітектури та Комунальну організацію "Інститут розвитку міста" Полтавської міської ради.


Вони мають розробити, погодити та подати на затвердження умови проведення конкурсу, визначити преміальний фонд та його фінансування, а також організувати обговорення, висвітлення, публікації та проведення виставкових заходів конкурсу.


Нагадаємо, на сесії Полтавської міськради 18 червня 2021 року затвердили межі Прирічкового парку, визначивши його як ділянку між річкою Ворскла та проспектом Миру, площею 23,3713 га.



фото: Наталія Дереча