У селищі Червоний Шлях на пішохідному переході збили дитину

05 липня 2021 0
На пішохідному переході у селищі Червоний шлях збили дитину. Хлопчик переходив дорогу, автобус його пропустив, однак ззаду виїхав легкових та зачепив дитину. Хлопчик же після операції лежить у дитячі лікарні.






У селищі Червоний Шлях на пішохідному переході збили дитину. 8-річний хлопчик йшов викидати сміття до баків. Автобус зупинився та пропустив дитину. Несподівано виїхав легкових і збив хлопця, кажуть очевидці.

"Хлопчика дуже понесло, він дуже кричав. Приїхала швидка, забрала", – сказала очевидиця Тетяна Василівна.

"Автобус стояв, поліція, людей багато. Хлопчика ж одразу забрали у лікарню. Я підозрюю, що там дерева дійсно закривають ті знаки", – розповіла місцева жителька Юлія Коломієць.

"От намочила полотенце, щоб дитині під голову покласти. Сидів свідок, який тут чекав маршрутку, приїхала поліція, нікого не опитувала. Це при мені було. Ні свідка, нікого", – зауважила очевидиця Галина Олійник.

"Він взагалі ознак життя не подавав ніяких. Потім почав плакати, кричати, що боляче. Бабусю знайшли, вона підбігла. Ті хлопці, що збили, кажуть хлопчику, щоб той лежав, не вставав. Я подивилася на ту машину. Це треба влетіти у залізобетонний стовпчик, щоб отримати ту вм’ятину", – сказала очевидиця Раїса Костенко.

Водій проживає на цій же вулиці. Юнаку близько 20 років, кажуть місцеві.

"Він адекватний нормальний хлопець, наскільки я знаю. Нічого сказати не можу, близько з ним незнайома. Молодий, приблизно 20 років йому", – зауважила продавчиня Наталія.

Хлопчик же наразі після операції лежить у дитячій лікарні.

"На момент вступання стан був тяжкий, дитину госпіталізували до відділення анестезіології та інтенсивної терапії. На ранок стан стабілізувався, дитину перевели у відділення травматології й зараз розцінюється як середньої тяжкості", – прокоментував завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії дитячої міської клінічної лікарні Дмитро Литовченко.

На місце події виїжджала патрульна поліції.

"Автомобіль ВАЗ здійснив наїзд на пішохода 2013 року народження. Унаслідок чого він отримав тілесні ушкодження. На даній ділянці дороги – це перше ДТП з потерпілими", – розказала речниця патрульної поліції Наталія Костильова.

Хлопець же перебуватиме у лікарні до покращення стану. Сам водій військовий, і тепер розслідуванням справи займатиметься Державне бюро розслідувань.