У Кременчуці засудили чоловіка, який побив та стріляв у дітей співмешканки, нібито за крадіжку грошей

05 березня 2024 0
Яніна Климань
До ув'язнення засудили чоловіка, який побив дітей співмешканки, адже думав що вони в нього вкрали гроші. Окрім цього, з пістолета вистрілив шестирічному хлопчику в руку.

Крюківський районний суд Кременчука визнав винним 39-річного місцевого жителя у спричиненні легких тілесних ушкоджень та катуванні малолітніх дітей (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 127 Кримінального кодексу України) та позбавив волі на 4 роки.

У суді довели, що 19 липня 2023 року чоловік та батько співмешканки, перебуваючи на кухні, вживали алкогольні напої. Під час раптово виниклого конфлікту чоловік із пневматичного пістолета вистрілив господарю оселі у вухо. 

Наступного дня, також перебуваючи за місцем проживання у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вимагав у доньки та сина співмешканки зізнатися у крадіжці 200 гривень. Почувши у відповідь, що грошей діти не брали, він їх побив. Окрім цього, з пневматичного пістолета вистрілив хлопчику в руку.

На момент скоєння кримінальних правопорушень дівчинці було вісім років, хлопчику – шість. Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі.

За висновками експертів, унаслідок злочинних дій батько співмешканки та її малолітні діти отримали легкі тілесні ушкодження.

Фото: Полтавська обласна прокуратура