У Мильцях зробили лише половину дороги, на якій живуть депутати

20 травня 2021 0
На вулиці Шевченка у Мильцях відсутнє дорожнє покриття. Замість нього – ями та багнюка. Кілька років тому на вулиці робили водопровід. Однак дорогу лишили розбитою. Жителі зверталися у всі інстанції, однак їм відповідають одне – грошей на ремонт немає.


Багнюка та купа ям. Такий вигляд має дорога на вулиці Шевченка у селі Мильці. Жителі скаржаться, що кілька років тому тут робили водопровід, розрили дорогу, однак до ладу так і не привели.

"Це ж катастрофа. Всі оці кучугури землі та глини заважають. Пів дороги зробили, це вже було давно зроблено, там наші депутати живуть. А на цій ділянці закінчилося будівництво і закінчилися гроші", – сказала місцева жителька Людмила Молчанова.

"У 2019-2020 році Супрунівська сільська рада спрямовувала на вулицю Шевченка 274 тисячі гривень на ремонт дороги", – зазначила місцева жителька Олена Кальченко.

"Дивіться, яка калюжа у нас. Тут не пройти, не проїхати. Кошти ж спрямовувалися, але все в багнюці", – додала місцева жителька
Олена Кальченко.

Під час знімання репортажу на цю вулицю приїхав староста, який пояснив, що проєкт на ремонт вже є. Однак такими обіцянками жителів годують понад два роки.

"Проєкт передали в Полтавську міську територіальну громаду. І зараз на розгляді у Полтавській міській раді. Відвезений лист був мною і проєкт у тому числі", – сказав староста Супрунівського округу Володимир Богатир.

На питання, чому цю ділянку дороги не зробили раніше, староста відповів таке.

"Старостинський округ утворений 1 квітня. Сьогодні яке число?", – додав староста Супрунівського округу Володимир Богатир.

Однак до цього він тут працював головою сільської ради понад 10 років. А дорогу за цей термін так і не доробив. А в управлінні житлово-комунального господарства кореспондентам відповіли наступне.

"Воно ще в процесі передачі та приймання документів. Відповідно, поки що гроші на це не спрямували", – зауважив заступник управління житлово-комунального господарства Костянтин Малько.

Тобто найближчим часом дорогу робити не планують. А жителям доведеться й далі проїжджати та проходити такими вибоїнами.