Долю громадського транспорту вирішують полтавці, ймовірно, маршруток не буде

18 травня 2022 0
Олександр Мамай створив опитування в якому полтавці могли проголосувати за вихід громадського транспорту на маршрути, але тільки за умови підняття тарифів.
18 травня Олександр Мамай у своєму телеграм-каналі розмістив опитування в якому дав змогу полтавцям зробити вибір. Міський голова запевняє, що він прислухається до думки місцевих жителів і доля громадського транспорту залежить саме від них. У зв’язку з тим, що ціни на паливо сягнули межі 60-70 гривень за літр, полтавські перевізники 10 травня припинили курсування маршрутних транспортів. Суть опитування полягає в виборі між двома варіантами: а) Транспорт виїде – підняття тарифу б) Транспорт не виїде – проти підняття тарифу Саме формулювання опитування має ультимативну форму, тому дуже важко сказати за що саме голосували люди. Станом на 17:00 в опитуванні взяли участь понад 37 тисяч містян. Близько 71% відповідей на опитування належить другому варіанту і має досить велику кількість негативних реакцій, складно сказати що саме мали на увазі люди: проти виходу громадського транспорту, чи все ж таке проти підняття тарифу.


Якщо вважати, що до цих результатів прислухається Олександр Мамай, то вірогідно ціни на проїзд не піднімуться, але й транспорт курсувати не буде. Тож ,таким чином, мер створив обставини, в яких людям таки доведеться рано чи пізно підтримати підвищення тарифів, або вони залишаться без маршруток.