Убивство чоловіка у торговому центрі у Полтаві: підозрюваному обрали запобіжний захід

07 лютого 2022 0
Тетяна Наказненко
Октябрський райсуд Полтави обрав запобіжний захід місцевому жителю, якого підозрюють в умисному вбивстві чоловіка у торговому центрі.

7 лютого слідчий суддя Октябрського районного суду Полтави обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів щодо 63-річного полтавця, підозрюваного у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) та замаху на умисне вбивства (ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у пресслужбі установи.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, 5 лютого близько 12:00 у приміщенні торговельного центру "Мир" 63-річний місцевий чоловік раптово напав на 38-річного відвідувача, завдавши йому кілька ударів ножем у груди. У цей час поруч із потерпілим був дільничний поліціянт, який перебував поза службою в цивільному одязі. Він намагався врятувати знайомого від нападника, який із ножем кинувся й на нього. Під час припинення протиправних дій поліціянту вдалося повалити правопорушника на підлогу та разом із працівником охорони, який підбіг на допомогу, відібрати у нього ніж. 

У результаті отриманих поранень, 38-річний полтавець помер на місці. 37-річному дільничному поліціянтові надали медичну допомогу.

відео: пресслужба ГУ НП у Полтавській області