Керівник Миргородської районної державної адміністрації, якого затримали на хабарі, залишився на посаді

26 травня 2022 0
Поліна Кузнецова
Начальник Миргородської райдержадміністрації повернувся до робочого місця після внесення застави та має наміри довести свою непричетність.

26 травня під час конференції для журналістів голова Полтавської воєнної адміністрації Дмитро Лунін зазначив, що зняти з посади чинного голову Миргородської районної державної адміністрації, можна тільки за наказом президента України.


Станом на сьогодні відповідного наказу Дмитро Лунін не отримував. Тому після внесення застави, призначеної Октябрським судом, з якою прокуратура не згодна, начальник Миргородської райдержадміністрації повернувся до виконання робочих зобов’язань. Наразі він готовий відстоювати свою честь і совість через судові засідання.


Щодо подальшої діяльності на посаді голови Миргородської райдержадміністрації, вирішуватимуть безпосередньо через рішення діючого президента України Володимира Зеленського.
Нагадаємо, що 20 травня голову Миргородської районної військової адміністрації затримали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди від суб’єкта господарської діяльності.