Е-квитку в Полтаві бути: хто викупить "Фарго Сістемс"?

30 січня 2024 0
Дарина Омелич
Підприємець з Полтави Сергій Веренкіотов планує викупити оператора е-квитків "Фарго" та передати значну частину у власність міста.

30 січня 2024 року під час брифінгу з журналістами Катерина Ямщикова повідомила, що договір з "Фарго Сістемс" буде продовжений. Відповідне рішення приймуть на виконавчому комітеті Полтавської міської ради 31 січня.

Як відомо, доля електронного квитка у Полтаві кілька місяців була невизначеною.

Проте, з'явився місцевий підприємець, який запропонував міській раді викупити скандального оператора електронних квитків у Полтаві "Фарго" та передати 1/4 бізнесу місту.

Гарантом транспортного перезавантаження стане Сергій Веренкіотов. Бізнесмен знав про проблему з електронним квитком у місті та вирішив допомогти Полтаві розвиватися у транспортній сфері.

Місцевий підприємець Сергій Веренкіотов. Фото: Дарина Омелич

Сергій зв'язався з колишнім власником "Фарго Сістемс" Максимом Голдишем та  секретарем Полтавської міської ради Катериною Ямщиковою й запропонував свою допомогу. 

Наразі триває процес купівлі-продажу ТОВ "Фагро-Сістемс". Згодом, підприємець планує частково оновити співробітників компанії, щоб покращити імідж підприємства та позбутися корупційного шлейфу. 

Довідково: Сергій Веренкіотов - власник та генеральний директор зерноторгової компанії. Окрім того, чоловік є засновником обласної федерації автоспорту.

Фото: Дарина Омелич