Дизайн та потужність базової версії iPhone 15

07 лютого 2024 0

Смартфони 15 лінійки були представлені у вересні 2023 року. Найбільш доступною за ціною стала базова модифікація, її презентували для економних покупців. За потужністю, характеристиками камери та можливостями ця модель не поступається флагманам інших брендів.

 

Айфон 15 за формою майже не відрізняється від попередника, діагональ екрана традиційно дорівнює 6,1 дюйма. Це відносно недорогий, проте універсальний та потужний пристрій для виконання безлічі завдань. Випускається з трьома різними обсягами пам’яті – 128, 256, 512 гігабайтів, у чорному, блакитному, зеленому, жовтому або рожевому кольорі.

 

 

Зовнішній вигляд базового Айфона 15

 

На відміну від попередника у цьому смартфоні немає фірмового чубчика. Apple iPhone 15, представлений тут https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone/iphone-15, випускається з Dynamic Island. Раніше ця інформативна «таблетка» у верхній частині екрана була доступна тільки для версій Про і Про Макс. Так, на дисплеї завжди відображається важлива інформація про заряд батареї, анімацію, навігація та багато іншого.

 

Корпус пристрою зроблений із закругленими рамками, тому зручно лежить у руці. Варто звернути увагу й на прокольороване заднє скло, створене за спеціальною технологією подвійного іонного обміну. Ceramic Shield підвищує міцність та забезпечує стійкість до подряпин, ударів, інших механічних пошкоджень. Завдяки захисту від пилу й вологи смартфон несприятливий до розливів і забруднень.

 

Екран базового Айфона 15 – Super Retina XDR OLED, роздільна здатність становить 2556×1179. Для виготовлення корпусу використано міцний аерокосмічний сплав, який використовують у конструкціях марсоходів. Ще одним приємним оновленням є наявність порту USB-C замість Lightning. Завдяки йому девайс можна заряджати через Mac, iPad, підключати до нього монітори, проєктори та інші зовнішні пристрої.

 

 

 

 

Процесор iPhone 15: більше потужності

 

Базова версія коштує дешевше флагманів, проте не програє їм у потужності. Цей гаджет чудово підходить для ігор, редагування фото та відео, спілкування, зйомок у різних режимах. Його варто придбати, якщо хочеться отримати сучасну модель з усіма останніми оновленнями за більш доступною ціною. В інтернет-магазині Storeinua він продається без націнок з офіційною гарантією виробника.

 

Купити новий Айфон у базовій версії варто для виконання як звичайних, повсякденних, так і більш складних завдань. Останнє буде просто завдяки процесору Apple A16 Bionic, визнаному найпотужнішим серед мобільних у 2022 році. Серед його особливостей:

 
               
  • два потужних ядра. Вони задіяні під час складних обчислень та легко запускають потужні додатки або ігри на максимальних налаштуваннях;
  •            
  • чотири енергоефективних ядра. Забезпечують зручне виконання звичайних завдань, від перегляду сторінок у браузері до спілкування в соціальних мережах;
  •            
  • п’ять ядер GPU із технологією Metal. Завдяки їм власник має можливість насолодитися високоякісною та швидкою графікою;
  •            
  • вбудований 16-ядерний нейропроцесор для швидкого розпізнавання голосу та оперативного виконання великої кількості задач;
  •            
  • ISP-процесор, відповідальний за покращення якості фото.
 

Завдяки функції Always on Display важлива інформація відображається на екрані, навіть коли він заблокований. Це дає можливість завжди контролювати важливі справи та бут в курсі останніх оновлень.

 

Базова версія Айфона 15 має багато оновлень, присутніх у флагманських моделей. Вона більш доступна за ціною, проте чудово впорається зі складними задачами на кшталт ігор, редагування файлів, запису відео, фото та багато іншого.