У мікрорайоні Алмазний, здаючи назад, водій на смерть збив бабусю

18 березня 2021 0
У мікрорайоні Алмазний у дворі багатоповерхівки сталася смертельна ДТП. Здаючи назад, водій мікроавтобуса збив 82-річну бабусю. Від отриманих травм жінка померла на місці.

18 березня ранком у мікрорайоні Алмазний мікроавтобус збив жінку. Поблизу багатоповерхівки, здаючи назад, 33-річний водій не помітив перехожу та наїхав на неї. В наслідок отриманих травм 82-річна бабуся загинула на місці.

"Я взагалі нічого не чула, ні звуку, нічого. Мені вже потім почали заходити та розповідати, що там", – пригадала продавчиня Алла.

Ось, що місцеві розповідають про керманича.

– Я це все наживо бачило, в мене досі шок. Особисто не знайома, але людина позитивна та хороша. Він завжди там паркується, можливо, обставини так склалися. Ми з ним живемо в сусідніх будинках, – розповіла місцева жителька Світлана.

– Тобто він місцевий? – уточнюємо.

– Так. Він місцевий. Бувало на два дні авто залишав. У нього двоє маленьких діток. Він ніякий не лихач, – розповіла жінка. Жінка, що загинула, теж місцева жителька.

"Ото ж паличка її, я зустріла жінку, вона мені каже, що там ще й гаманець був. А зараз його не видно. Може їй погано стало та впала. Ми ж уже такі старі", – сказала місцева жителька Ірина Василівна.

З водієм працюють слідчі, під варту його не взяли.

"Водій встановлений, відкрите кримінальне провадження. Після завершення слідчих дій буде прийняте рішення про підозру. Щоб повідомити про підозру, потрібно вивчити всі докази, зібрати всю доказову базу", – сказав речник Національної поліції області Юрій Сулаєв.

Два дні тому сталася ще одна смертельна ДТП у Полтаві, водій вантажівки наїхав на 77- річну жінку на перехресті вулиць Героїв Чорнобильців та Раїси Кириченко.

Олександра Шилова, Сергій Чорномаз, PTV Полтавське Телебачення