У мікрорайоні Левада вночі чоловік вбив полтавця через цигарки

05 липня 2021 0
Вночі у мікрорайоні Левада житель Кіровоградської області вбив полтавця, бо ті посварилися через цигарки. Швидка виїжджала на місце, однак допомогти чоловіку не вдалося. У разі ж доведення вини нападнику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.





У мікрорайоні Левада нічний спокій перетворився на фільм жахів. Люди прокинулися від сильних криків з вулиці. Там чоловік вбив перехожого за цигарки, а потім почав кликати на допомогу.

"Допоможіть, викличте швидку, я вдарив хлопця, він весь у крові, що робити. Кричав так, що я живу на 11-ому поверсі, мені було чути. Той його вдарив, а чоловік тут впав. Тут кров, бачите ось", – розповіла очевидиця Валентина Біленко.

"Він лежав там на піску. Ногами туди. Всі думали, що він голою вдарився. Швидка швидко приїхала і тут була близько години. Потім я лягла, потім встала, бачила, як його накривали, швидка накрила його. Я чула, як той кричав, що не хотів і бив його по обличчю через цигарку", – розказала місцева жителька Лідія Пасічник.

Загиблий проживав у цьому будинку. Вийшов ввечері провести сестру. Нападник попросив у нього цигарку, але чоловік не палив. Через це й стався конфлікт, розповідають очевидці.

"Вийшов на балкон, бачу – тіло. Бігав хлопець, що вбив. Я покликав маму, ми вийшли. Він три рази виплюнув кров і помер. Його 40 хвилин швидка реанімувала. Жінка його вискочила, у неї день народження було", – розповів очевидець Кирил Кошейник.

Швидка допомога виїжджала на місце, однак допомогти чоловіку не вдалося.

"Ми приїхали, констатували смерть, реанімаційні заходи проводили", – повідомили у станції екстреної медичної допомоги.

Підозрюваний – 27-річний житель Кіровоградської області. Наразі він під вартою.

"Між ними виник раптовий конфлікт, у процесі підозрюваний спричинив тяжкі тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом поліція відкрила кримінальне впровадження", – зазначила речниця Національної поліції Полтавщини Поліна Ларіна.

У разі ж доведення вини зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.