Суд у справі викрадачів елітних автівок перенесли, через неявку свідків

16 березня 2021 0
Справу викрадачів елітних іномарок у суді розглядають рік. Чергове засідання перенесли через неявку свідків. Навесні 2020 року була затримана злочинна група, троє чоловіків викрадали автівки та розбирали їх на деталі.

16 березня відбулося чергове засідання у справі викрадення кількох автомобілів.

Розгляд цієї справи триває в Ленінському районному суді 11 місяців. Фігурують у ній троє обвинувачених, чоловіків звинувачують у викраденні п'яти іномарок, на загальну суму в десять мільйонів гривень.

На засідання мали б допитувати свідків, але вони не прийшли.

"Вони просять проводити допит у режимі відеоконференції. У зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Оскільки в Чернігівській області, де перебувають свідки, ситуація гірша ніж в Полтаві", – сказав прокурор Дмитро Коваленко.

Саме засідання перенесли й відбудеться воно під кінець місяця у форматі відеоконференції.

"На вказану дату судом буде організовано відеоконференцію, для допиту вказаних двох свідків, дане судове засідання вважається завершеним", – казала суддя Єлизавета Парахіна.

Навесні 2020 року була затримана злочинна група з жителів кількох областей, чоловіки викрадали машини елітних марок Лендровер та Тойота. Три з п'яти автівок вдалося повернути власникам, інші машини обвинувачені розібрали.

Олександра Шилова, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення