У Полтаві п'яний водій пропонував хабар патрульним: його позбавили права керування транспортом

19 червня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтаві водій у стані алкогольного сп'яніння пропонував хабар патрульним. Наразі чоловік позбавлений права керування транспортом.

18 червня у Полтаві на вулиці Київське Шосе, правоохоронці зупинили авто "Ford", водій котрого порушував правила дорожнього руху. Про це повідомили в Патрульній поліції Полтавської області.

50-річний водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп'яніння, але він відмовився у присутності двох свідків.

Водію повідомили, що на нього складуть протокол про адміністративне правопорушення. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння почав пропонувати поліціянтам хабар. Патрульні неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за таку поведінку. Однак фігурант не зупинявся.

Патрульні зафіксували факт пропозиції хабаря та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. На водія склали адмінпротоколи за керування транспортним засобом у стані сп'яніння; керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановили тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами; керування або експлуатація транспортного засобу з номерним знаком, закритим іншими предметами (в тому числі прозорими), з нанесенням покриття або застосуванням матеріалів, що перешкоджають чи ускладнюють його ідентифікацію.

Також чоловіка позбавили права керування транспортним засобом.