На ринку на Полтавщині поліція вилучила у підприємиці цигарок та алкоголю без акцизних марок на понад 50 тис. грн

08 грудня 2021 0
Тетяна Наказненко
На одному з ринків Полтавщини поліціянти вилучили у підприємиці алкоголю та цигарок без акцизних марок на понад 50 тис. грн.

На центральному ринку в селищі Нові Санжари поліціянти викрили 37-річну підприємицю, яка продавала цигарки та алкоголь без марок акцизного збору. До цього вона вже отримувала адмінпротокол за порушення правил торгівлі підакцизними товарами.

Під час документування правопорушення поліція вилучила понад 1 300 пачок цигарок та більше ніж 200 л алкоголю без маркування на суму близько 57,5 тис. грн, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.  


Щодо підприємиці склали протокол за ч. 4 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами працівником підприємства торгівлі, якого протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення.  

Адміністративні матеріали спрямували до Новосанжарського районного суду Полтавської області для ухвалення правового рішення, йдеться у повідомленні.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області