Колаборант-фантаст Кива розповів хто з українських чиновників готовий до зради

14 червня 2022 0
Олександра Іоффе
Екснардеп Ілля Кива поділився із підписниками свого телеграм-каналу аналітикою щодо політичної ситуації в Україні.

Не встигло людство оговтатись від деструктивного впливу ретроградного Меркурія, як знову нас спіткала чергова астрологічна напасть – повний місяць. А отже у деяких психічнохворих людей передбачувано загострилися кризові стани, а також посилились загальна тривожність й агресія.

Одним з таких жертв повні та вад власної психіки є екснардеп та проросійський колаборант Ілля Кива. Ще у 2013 році він відкрито зізнався, що має "проблеми з головою" є інвалідом 2 групи, має хворобливий стан здоров’я та внаслідок перенесених закритих черепно-мозкових травм, а також страждає на епілепсію. Також Ілля Кива відверто поділився з судом, українцями та світовою спільнотою, що певний час перебував на лікуванні в Полтавській обласній клінічній психіатричній лікарні з діагнозом наслідки черепно-мозкової травми з психопатизацією особистості.

Втім попри чудодійність сучасної медицини вилікувати цей тяжкий випадок полтавським психіатрам так і не вдалося. Тож, майже 10 років поспіль Ілля Кива ніс відверту нісенітницю, демонстрував девіантну поведінку ( агресивну та сексуальну) та самостверджувався, як юрист і політик. А з початку повномасштабного російського вторгнення горе-політик втік з країни, став гостем прокремлівських телеефірів та автором телеграм-каналу Zov крови.

Там він щодня транслює зомбованим руським та потенційним колаборантам своє бачення ситуації, вигадує фантастичні інфоприводи (знесення пам'ятника Петру І та вбивство "недозятя" Дениса Верещаки) та відверто натягує "сову на глобус", перекручуючи аналітику західних розвідників та воєнних експертів собі на користь.

Так, з огляду на очевидний провал рашистів на більшості напрямків, а також значні втрати росіян серед особового складу і військової техніки митця спіткала криза жанру. А у поєднані з хвороботворним впливом повного місяця це породило перелік очільників міст-мільйонників, яких, в теорії, можна "схилити" до співробітництва з Росією.
У перелік попали Борис Філатов (Дніпро), Геннадій Труханов (Одеса), Віталій Кличко (Київ), Ігор Терехов (Харків) та Андрій Садовий (Львів).

Кожне з цих прізвищ доповнював коротенький абзац із переліком злочинної діяльності чиновника, а також опис вигаданих конфліктів з представниками державної влади та українського олігархату.

Зрештою список вийшов маленьким та непевним. Припускаємо, що на особі Андрія Садового в Іллі Киви закінчилось натхнення та географічні знання українських міст.
До речі, про вади розумової діяльності Киви свідчить і той факт, що в Україні на початку цього року налічувалося всього три міста-мільйонники : Київ, Харків та Одеса. Але гуглити по не "по-кивовськи", а робити "факт-чекінг" взагалі не по-руськи, тому пост відразу ж зібрав чимало вподобайок та коментарів від проплачених ботів.

Про те, що усі коментарі із хейтом на адресу чиновників пишуть проплачені кібер-рашисти свідчить і той факт, що писати коментарі під дописами заборонено. Тобто під дописом із відключеними коментарями магічним чином з’являються коментарі. Для людини з критичним мисленням це виглядає принаймні дивно, але для зомбованих руських це норма та просто черговий прояв російської величі, яка настільки "прєісполнілась", що силою слова, навіть, подолала механізм блокування коментарів у месенджері.

Однак поки зомбовані читачі поглинають аналітику від експерта Киви нагадаємо за інформацією громадського руху Чесно 16 представників та осіб пов'язаних із діяльністю Опозиційного блоку підозрюють у колабораціонізмі.