На Полтавщині мікроавтобус зіткнувся з газовою ємністю на автозаправці. ФОТО. ВІДЕО

17 січня 2022 0
Тетяна Наказненко
У Кременчуці на АЗС "Мотто" мікроавтобус зіткнувся з газовою ємністю: на території виникла пожежа. Водій автомобіля загинув.






16 січня о 22:10 у Кременчуці, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, мікроавтобус зіткнувся з газовою ємністю (орієнтовно п'ять кубометрів) на території АЗС "Мотто". У результаті, загорілася місткість та транспортний засіб.

Станом на 22:45 спостерігалося відкрите горіння газового модуля (5 куб. м) та мікроавтобуса, повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

До гасіння були залучені 25 осіб та чотири одиниці техніки ДСНС.

Станом на 7:30 17 січня, за словами речниці Головного управління ДСНС Полтавщини Світлани Рибалко, пожежу загасили. 57-річний водій мікроавтобуса загинув. 

На місце викликали працівників "Кременчукгазу" для замірів викиду газової суміші в повітря, аби не стався вибух.

За попередньою інформацією пресслужби поліції Полтавщини, водій автомобіля "Volkswagen", проїжджаючи перехрестя вулиць Залізничної та Чкалова, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини на територію АЗС та зіткнувся із заправною колонкою та ємністю з газом.

За цим фактом слідчий підрозділ поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

фото, відео: пресслужба ГУ ДСНС у Полтавській області