Восени у Полтаві проведуть бізнес-форум, який вдруге організує місцеве ком'юніті підприємців

03 жовтня 2023 0
Спільнота підприємців — Полтавська асоціація бізнесу (скорочено ПАБ) — планує провести власний бізнес-форум PRO СИНТЕЗ. Наголошують, що значимі події мають проходити там, де ми живемо, а не лише у великих містах.

3 листопада 2023 року у Полтаві пройде форум «PRO СИНТЕЗ бізнес 2.0». Полтавська асоціація бізнесу, яка є автором та організатором проєкту, анонсувала це в себе на Facebook-сторінці. 

 

«Ми планували проводити форум минулої осені, проте 2022 рік з повномасштабною війною змінили наші плани. Зараз форум повертається з новою цінністю — взаємодіяти заради перемоги та розбудови нової України» — Ірина Бессарабова, очільниця ПАБ.

 

Програма триватиме 1 день. Уже оголосили про більш, як 10 годин виступів на основній сцені та окрему адженду воркшопів. Водночас планують кілька локацій для бізнес-нетворкінгу, мистецькі інсталяції і простір для інтелектуального відпочинку.

 

Головним партнером форуму «PRO СИНТЕЗ бізнес 2.0» став банк UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Він підтримав подію з місією «Банк для світу, що змінюється — у світі людей, які змінюються». Це суміжно з ключовим задумом організаторів — підтримати підприємців, які цікавляться розвитком себе, власної справи та середовища навколо.

 

Також серед спікерів та партнерів уже є Львівська бізнес-школа УКУ, Бізнес-школа МІМ, Дія бізнес, Київстар та інші. Серед полтавських компаній амбасадорами події стали учасники ПАБ — мережа мультимаркетів Аврора, виробнича компанія Konsort, IT-компанія Digicodе, Pilot D.T., Автотранс та інші.

 

25 % з кожного придбаного квитка організатори передаватимуть Полтавському полку зенітно-ракетних військ.

 

Придбати квитки можна за посиланням на сайті. Стежити за новинами — у соцмережах проєкту в Instagram або Facebook.