PTV.UA планує створити "Полтавське радіо" — FM-частоту для полтавців!

18 листопада 2021 0





Друзі, ми завжди позиціонували себе як мультимедійна платформа. Тому намагаємося стати ближче до нашого глядача усіма зручними йому засобами комунікації: телебачення, Telegram, Viber, Instagram, Facebook, YouTube, сайт… аби вам було зручно!

У цьому пазлі нам не вистачає лише радіо! Саме тому ми ще 17 жовтня 2018 року звернулися до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням створити нову FM-частоту для Полтави!

У цю п’ятницю відбудеться конкурс на який ми чекали понад три роки! Але крім нас на цю частоту претендують ще "Радіо Голос надії", "Dj FM", "Радіо Еммануїл", "NEWS FM" та "Прямий FM". Всі ці компанії об’єднує лише те, що вони не мають жодного стосунку до Полтави!

Є різна суперечлива інформація з приводу того, що конкурси лише формальність і все вирішується кулуарно, але ми граємо чесно й у жодних "договорняках" участі не беремо! Можливо, саме тому ми вже тричі пролітали, як фанера над Парижем. Двічі на конкурсах по Т2 й одного разу саме по FM-частоті.

Що відбудеться якщо єдину вільну частоту віддадуть не нам, а якійсь київській компанії? Все просто. У Полтаві з’явиться ще один "плей-лист" з музикою, який жодного стосунку до Полтави немає. Ви не дізнаєтесь нічого цікавого. Навіть якщо у Полтаві введуть надзвичайний стан – ці радіостанції вам про це не розкажуть!

Якщо ж конкурс виграємо ми, то гарантуємо, що це буде інформативно-корисне радіо для полтавців. Щогодини найсвіжіші випуски новин, інтерв’ю з людьми, які так чи інакше впливають на долю Полтави й полтавців. Лише найцікавіша та найактуальніша інформація!

І останнє. Хай там як, але ми точно знаємо, що корисні. Бо хочемо створити радіо саме для полтавців! Половина наших відеосюжетів – це звернення глядачів на нашу гарячу лінію! Нас дивляться! А тепер ми хочемо, щоб нас ще й почули!