Полтавська байдарочниця оскаржує результати відбору на Олімпійські ігри

23 квітня 2021 0
Ольга Семенко
Байдарочниці з Полтавщини відібралися на Олімпійські ігри в Токіо, проте одна з них заявила про невідповідність у протоколах результатів відбору.

Полтавська байдарочниця Діана Танько оскаржує результати Кубку України пам’яті Юлії Рябчинської, згідно з якими відібрали учасників олімпійської збірної України. Спортсмени змагатимуться на Олімпійських іграх у Токіо.

Танько відібралася в якості запасної, тобто, як пояснила спортсменка, вона їздитиме на всі збори, але на Олімпійські ігри вирушить лише, якщо щось станеться з кимось з основного складу команди.

Переглянувши відеозапис трансляції Кубку України, байдарочниця зауважила невідповідність з результатами змагання, вказаними суддями в протоколах. Спортсменка звернулася до фахівця, який розкадрував відео, детальний розбір можна переглянути за посиланням.

За словами Танько, згідно з результатами, зафіксованими відеотрансляцією, вона мала б увійти до збірної замість Марії Кічасової-Скорик, яка теж представляє Полтавщину.

Наразі Діана Танько опротестовує результати відбору. Вона подала відповідні звернення до Федерації каное України та Олімпійського комітету й очікує результати розгляду.

фото: зі сторінки Діани Танько у Фейсбуці