У Полтаві попрощалися із чотирма воїнами, які полягли на війні

Вчора 0
Яніна Климань
У Полтаві в останню путь провели солдата Олександра Васильцова, матроса Вячеслава Чугуївця, молодшого сержанта Олександра Лятуринського й капітана Леоніда Кривошеіна.

18 вересня у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору Православної Церкви України відбулося прощання з полеглими військовими Олександром Васильцовим, Вячеславом Чугуївцем, Олександром Лятуринським та Леонідом Кривошеіним. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Солдат Олександр Леонідович Васильцов народився 2 лютого 1989 року та проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді снайпера розвідувального відділення десантно-штурмового батальйону.Загинув 12 вересня 2024 року в районі виконання завдань за призначенням на півночно-східному напрямку.

Матрос В'ячеслав Олексійович Чугуївець народився 11 серпня 1988 року та проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді навідника відділення взводу морської піхоти. Загинув 13 вересня 2023 року в районі виконання завдань за призначенням в Донецькій області.

Молодший сержант Леонід Борисович Кривошеін народився 14 липня 1972 року та проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді головного сержанта-командира мінометного розрахунку. Загинув 10 вересня 2024 року в районі виконання завдань за призначенням в Донецькій області.


Капітан Олександр Вячеславович Лятуринський народився 16 лютого 1975 року та проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді командира зенітної батареї. Загинув 12 вересня 2024 року в районі виконання завдань за призначенням на північно-східному напрямку.

Фото: Полтавська міська рада