Нові розробки від Norfin. Що пропонує компанія у 2021 році?

08 вересня 2021 0
Заснована два з половиною десятиліття тому назад компанія Norfin впевнено йде своїм шляхом, підкорюючи нові вершини. Запорукою успіху бренда є гарний менеджмент, кваліфіковані працівники, постійний аналіз ринків

Заснована два з половиною десятиліття тому назад компанія Norfin впевнено йде своїм шляхом, підкорюючи нові вершини. Запорукою успіху бренда є гарний менеджмент, кваліфіковані працівники, постійний аналіз ринків та впровадження інноваційних розробок власного виробництва. Все це сприяє тому, що з кожним роком кількість поціновувачів продукції Норфін невпинно зростає.

Які новинки підготувала компанія у 2021 році


Кожного року (в залежності від сезону) бренд Норфін презентує свої покупцям свої нові розробки, які відрізняються гарним дизайном, комфортом та практичністю. Зокрема серед цьогорічних новинок варто акцентувати на таких моделях одягу:

  • Демісезонний костюм для риболовлі Norfin Pro Dry 3
  • Риболовний костюм Norfin Boat.

Продовжуючи розробку різних товарів для активного відпочинку, в 2021 році компанія Норфін презентувала риболовний костюм Norfin Pro Dry 3 і модель в камуфляжному варіанті - Norfin Pro Dry 3 Camo. Одяг відрізняється привабливим зовнішнім виглядом та надійністю. Його основу складає матеріал Nortex Breathable, який є власною розробкою виробника. Він складається з трьох шарів, завдяки чому відмінно захищає від снігу, дощу та сильного вітру. Окрім цього модель легко складається та має невелику вагу.

Костюм Norfin Pro Dry 3 відмінно підходить для активної риболовлі, оскільки його дихаючі властивості сягають 8000 г/м²/24 год. і саме завдяки цьому від тіла відводяться надлишки вологи. В свою чергу водонепроникність в 15000 мм дозволяє на протязі довгого часу витримувати не просто дощ, а справжню зливу. Модель оснащена таким корисним функціоналом:

  • нагрудні кишені з клапанами;
  • для рибальських аксесуарів передбачено два пластикових кільця;
  • водонепроникними прошивками оснащені дві нагрудні і дві бічні кишені;
  • для мобільного телефону та документів передбачена внутрішня кишеня;
  • капюшон регульований;
  • манжети рукавів на липучках;
  • за допомогою спеціального шнурка можна затягти нижню частину куртки;
  • зона колін посилена;
  • передбачені регульовані змінні підтяжки.

Слід зазначити, що усі шви вказаної моделі проклеєні, завдяки чому досягається високий рівень водонепроникності та довговічність виробу.

Ще однією новинкою 2021 року є риболовний демісезонний костюм Norfin Boat. Його особливістю є те, що він розроблений для лову риби з човна. Він спроектований таким чином, щоб забезпечити свободу рухів рибалки. Також виробник рекомендує використовувати цю модель під час активного пошуку риби, пов’язаного з переходами з одного місця на інше та просто для відпочинку на свіжому повітрі.

Використання дихаючого мембранного матеріалу у поєднанні з внутрішнім утеплювачем дозволяють використовувати цю модель при температурних показниках до -5 градусів. Завдяки тому, що водонепроникність матеріалу сягає 10000 мм людина може цілий день знаходитись під проливним дощем і при цьому бути повністю захищеною. В свою чергу дихаюча здатність в 6000 г/м²/24 год. дозволяє перебувати цілий день в активному русі і при цьому не пітніти.

Модель має приємний сірий колір та складається з куртки та напівкомбінезона. При виробництві використовується якісна та надійна блискавка YKK, яку прикриває захисний клапан. Низ куртки и капюшон мають функцію регулювання об’єму. Подібну можливість мають і рукава куртки, які до того ж оснащені липучками. Функціональності костюму додають по дві внутрішні, накладні та бічні кишені.

Штани по довжині регулюються спеціальними лямками, є дві передні і дві об’ємні кишені. Обсяг талії регулюється за допомогою затяжок. При необхідності є можливість використовувати ремінь, для якого на поясі передбачені спеціальні лямки.

Де можна придбати новинки

На превеликий жаль, багато виробників стикаються не тільки з проявами недобросовісної конкуренції, але й відвертими підробками і компанія Norfin не є виключенням. Щоб не стати жертвою шахраїв та придбати виключно якісну продукцію, слід завітати на офіційний магазин виробника - norfin.com.ua.

Весь товар, представлений на сайті, має чіткий розподіл по категоріям, тому пошук необхідної продукції не займає багато часу. Завдяки підтримці кваліфікованих співробітників, покупці мають змогу отримати фахову консультацію, яка допоможе визначитися з вибором.