У Полтаві анонсували громадські обговорення забудови території біля Прирічкового парку

02 червня 2021 0
Ольга Семенко
З’явився проєкт рішення про проведення громадських обговорень стосовно проєкту детального плану території поряд з Прирічковим парком.

6 липня об 11:00 у приміщенні "Інституту розвитку міста" планують провести презентацію та громадські обговорення проєкту детального плану території, обмеженої проспектом Миру, Прирічковим парком та проїздом, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку. Це передбачено проєктом рішення Полтавського міськвиконкому, який опублікували на сайті міської ради.  

Згідно з документом, протягом 23 червня – 22 липня проєкт містобудівної документації та звіт про стратегічну екологічну оцінку перебуватиме у вільному доступі в приміщенні "Інституту розвитку міста" та на офіційному сайті міської ради. Протягом цього періоду до "Інституту розвитку міста" можна подати письмові пропозиції стосовно проєкту плану території.

Крім того, на сайтах Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України й Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА мають розмістити екологічну інформацію, пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується проєкту детального плану зазначеної території.

Наступне засідання Полтавського міськвиконкому попередньо запланували на 16 червня.