“Антарес-2000” - приватна охорона перевірена часом

01 лютого 2022 0
Охоронний холдинг “Антарес-2000” - поєднання досвіду та прогресивного мислення.

Це одна з найдосвідченіших охоронних фірм Полтави. З’явилася вона ще в далекому та буремному 1999-му році. Тоді це був справжній порятунок для місцевих підприємців, які намагалися збудувати свою справу в умовах економічної кризи та “акулячих” правил тогочасного ринку.


Надалі холдинг впевнено завойовував симпатії полтавців та збільшував коло своїх клієнтів. Наразі, його послугами користуються такі промислові “кити”, як АТ "Укртрансгаз", АТ "Укргазвидобування", група компаній “Kernel Group”. А крім того, головна пошта країни, АТ "Укрпошта", та великі торгові мережі: “МаркетОПТ” і “Аврора”
“Антаресу” довіряють державні та комунальні установи, навчальні заклади. Наприклад, Українська медична стоматологічна академія, Полтавська обласна клінічна лікарня імені М.В.Скліфосовського та школи й гімназії Полтави й Кременчука.


Довіра до цієї приватної охорони роками підтримується висококласною командою працівників, що якісно та відповідально виконують свою роботу. Серед них багато досвідчених колишніх працівників Служби безпеки України та МВС.


Симпатії клієнтів “Антарес” завойовує також тим, що сміливо рухається в ногу з часом та постійно розширює асортимент своїх послуг.


❗️Зараз фірма пропонує такі послуги, як:
- Пультова охорона;
- Фізична охорона;
- Встановлення охоронних систем та засобів відеоспостереження, які гарантують не лише захист об’єкту від грабіжників, а й пожежну й техногенну безпеку;
- Відстеження засобів прихованого стеження, в тому числі засобів прослуховування чи прихованих камер;
- Перевірка на детекторі брехні. Послуги поліграфа просто необхідні при службових розслідуваннях та при підозрах у подружній невірності;
Встановлення систем контролю доступу та обліку робочого часу;
- Допомога адвоката;
- Підготовка охоронців. У центрі спецпідготовки “Антарес-2000” відбуваються навчання з підготовки та підвищення кваліфікації персоналу охорони державних та недержавних охоронних підприємств;
- Мобільна тривожна кнопка. У критичній ситуації ви зможете натиснути на кнопку в додатку смартфона і викликати на допомогу оперативну групу.


Як можна побачити з вищенаведеного списку - спектр послуг “Антарес-2000” дуже широкий. Серед них є ті, які можуть бути потрібні лише на підприємствах, але є й такі, що роблять безпечнішим життя будь-якої особи.


☝️Сайт “Антарес-2000” 
Для консультації звертайтеся за наступними номерами:
☎️(099)097-18-88
☎️(097)097-18-88
☎️(093)097-18-88