У Полтаві попрощаються із загиблими захисниками Максимом Коростелем та Олексієм Крижанівським

18 липня 2023 0
Яніна Климань
У Полтаві проведуть в останню путь старшого лейтенанта Максима Коростеля та молодшого сержанта Олексія Крижанівського, які загинули на Донеччині.

19 липня 2023 року о 10:00 біля Свято-Успенського кафедрального собору відбудеться прощання з полеглими героями Максимом Коростелем та Олексієм Крижанівським. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Старший лейтенант Максим Володимирович Коростель, народився 8 січня 1987 року в місті Полтава. Навчався у ЗОШ № 37. Закінчив Національний Університет "Полтавська Політехніка ім. Юрія Кондратюка". Працював у ТОВ "ГАЛАКТИКА" торговим представником.

Призваний на військову службу за мобілізацією 6 березня 2023 року Полтавським обʼєднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, до військової частини А  7310 на посаду командира і стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Молодший сержант Олексій Вікторович Крижанівський, народився 24 січня 1986 року в Полтаві.

Навчався в 3ОШ № 9. Закінчив Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Полтавський державний аграрний університет.

Призваний на військову службу за мобілізацією 26 лютого 2022 року Полтавським об'єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки., до військової частини А 7310 на посаду старший стрілець-оператор 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Воїни загинули 12 липня 2023 року поблизу міста Красногорівка Донецької області.