"Місто як було в жахливому стані, так і знаходиться" - Лунін про діяльність полтавської влади

13 липня 2023 0
Яніна Климань
Начальник Полтавської ОВА прокоментував роботу місцевої влади та чутки про призначення депутатки Катерини Ямщикової на посаду секретаря Полтавської міськради.

13 липня на брифінгу Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін прокоментував роботу полтавської влади, а саме виконувача обов'язків міського голови Полтави Андрія Карпова.

"Я одразу говорив, що я його вважаю членом команди Олександра Мамая, адже він був його секретарем, співпрацював з ним. І в якому стані зараз знаходиться місто, це відповідальність цієї команди. Андрій Карпов фактично виконує обов'язки вже чотири місяці, за цей час практично нічого не зроблено. Місто як було в жахливому стані, так і знаходиться" - сказав Дмитро Лунін. 

Також очільник області чутки про призначення депутатки та військовослужбовиці Катерини Ямщикової на посаду секретаря Полтавської міськради.

"Я з нею знайомий, вважаю, що ця людина має ті якості, які можуть допомогти місту. Але вирішувати повинні вирішувати депутати. Якщо 24 депутати подали це звернення, я так розумію підтримка буде. Тож всі шанси у неї є. Головне, аби Катерина впоралася із завданнями, які є в місті. Якщо впорається, я буду за неї радий" - додав начальник ПОВА.