На виїзді з Полтави сталася смертельна аварія: зіткнулися два легковики

01 листопада 2021 0
Під Полтавою трапилася смертельна аварія. На трасі Полтава-Олександрія, поруч із Розсошенським кладовищем, зіштовхнулися автівки "ВАЗ" та "Lanos". Пасажир однієї з машин загинув на місці, жінку з цієї машини доставили до лікарні.





Розтрощені машини, розкидані номерні знаки та уламки від авто. Близько 12 години під Полтавою сталася смертельна аварія. Два легковики зіткнулися навпроти Розсошенського кладовища. Пасажир однієї з автівок загинув на місці.

"Їхав собі по трасі бачу, що машина виїжджала з кладовища. Він зупинився на хвилинку, я подумав, що він побачив мене. А я вже близько біля знака їхав, коли він бере і виїжджає на дорогу. Я на гальма натиснув, але машина попливла. Я, як міг, вивернув", – розповів водій Володимир.

Чоловік запевняє, що правил дорожнього руху не порушував.

"Я рухався 60 кілометрів на годину. Я побачив, що знак є. Вже хотів скидати швидкість, але не встиг", – додав водій Володимир.

Потерпілі коментувати ситуацію відмовилися.

А керівник обласного центру екстреної медичної допомоги повідомив наступне:

"На жаль, реанімаційні заходи безуспішні. Він помер у кареті екстреної допомоги. Він залишився на місці події, ми його не везли. Він помер у нас у машині, на місці ДТП", – повідомив керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Дмитро Лавренко.
омобіля достави

Іншу потерпілу з цього ж автли до приймального відділення 1-ої міської клінічної лікарні.

"У неї забійна гематома лобної ділянки й садна на носі. Вона була оглянута черговим лікарем-неврологом, травматологом, зроблене обстеження. З її діагнозом вона потребує амбулаторної допомоги. Тому з рекомендаціями її відправили на амбулаторне лікування", – повідомив завідувач приймального відділення 1-ої міської клінічної лікарні Андрій Огеренко.

"Зараз слідчими вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини. Поліція встановлює всі причини та обставини ДТП", – повідомив речник Національної поліції Полтавщини Роман Грішин.

У швидкій повідомили, що загиблому було 69 років.