У Полтаві стартувала реєстрація учасників проєкту "PRO:освіта"

13 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
У Полтаві розпочалася реєстрація учасників проєкту "PRO:освіта": молодь віком від 14 до 18 років запрошують опанувати основи бізнесу.

У Полтаві почалася реєстрація учасників проєкту "PRO:освіта". Його четвертий рік поспіль проводить Полтавська асоціація бізнесу.

До участі запрошують молодь віком від 14 до 18 років. Реєстрація учасників триває до 20 лютого за посиланням.

Проєкт спрямований на розвиток м’яких навичок у підлітків. Крім цього учасникам розповідають про основи підприємництва, зокрема в темах економіки, маркетингу та менеджменту.

Програма передбачає екскурсії на потужні підприємства, що працюють у місті. Проєкт націлений допомогти підліткам із подальшим працевлаштуванням та особистим розвитком. Для цього учасники отримають базові знання та навички, щоб діти могли стати успішними професіоналами в будь-якій сфері.

Серед спікерів проєкту – викладачі вишів, кваліфіковані тренери, підприємці та співробітники компаній. Також працювати зі своїми емоціями учасникам допоможе професійний психолог.

Проєкт став більш гнучким з урахуванням воєнних обставин. Учасники можуть самостійно обирати формат: пройти весь курс повністю, відвідуючи й офлайн-заняття, або ж долучатися лише онлайн. Кількість та формат зустрічей залежатиме від воєнної ситуації.

Витрати проєкту оплачує Полтавська асоціація бізнесу. Водночас є організаційний внесок, аби учасники відчували фінансову відповідальність за навчання.

Внески направляють на розвиток Полтави або ж на соціальні проєкти. Так минулого року всі гроші передали на допомогу Збройним силам України.

Для родин внутрішньо переміщених осіб є можливість безплатної участі. Для цього необхідно сконтактувати з координаторами проєкту.

Відстежувати новини та анонси нових зустрічей можна на сторінках проєкту в інстаграмі та у фейсбуці.