Співачка з Полтавщини виступила на концерті у Москві та освідчилась у коханні до російської публіки

21 липня 2022 0
Олександра Іоффе
Попри війну уродженка Чутова переїхала до Росії та активно підтримує її політику.
Співачка з Полтавщини Яна Соломко (псевдонім SOYANA) виступила для російської публіки у Москві. Фіналістка шоу “Холостяк-1” днями заспівала на щорічному концерті Summer Sound та зі сцени зізналася що дуже щаслива виступати перед російською публікою. Про це повідомили українські видання з посиланням на відео з особистого профілю співачки в Інстаграм.
 
Зазначимо, що Яна Соломко родом з смт. Чутове Полтавської області. З дитинства дівчина брала участь в престижних музичних конкурсах.  А відомою стала після участі в 2011 році у телепрограмі "Шанс". Втім, справжню популярність дівчині подарувала участь у телешоу "Холостяк" з головним героєм  хореографом Максом Чмерковським. Яна дійшла до фіналу, але Макс Чмерковський надав перевагу іншій учасниці – Олександрі Шульгіній.
Згодом дівчина співала у складі гурті Real Oа потім спробувала будувати сольну кар'єру – записала кілька пісень, брала участь у талант-шоу в Туреччині. Але в Україні широкої популярності їй так і не вдалося здобути. Тому, вона обрала собі псевдонім SOYANA і зосередилась на своїх російських глядачах.
А минулого року вітчизняні ЗМІ повідомили, що співачка остаточно переїхала до Росії.
 
Як відомо, раніше на запитання фанатів про переїзд до країни-агресорки, Яна Соломко відповіла на кшталт: "Шкода, що моя країна не приймає мене так, як приймають тут".

 

Нагадаємо, що це перший концерт співачки з 24 лютого. Попередньо, вона прокоментувала ситуацію з повномасштабним російським вторгненням обмежившись загальними словами про мир та закликала до молитовної підтримки невинних жертв агресії. Жодного осуду політики Росії не прозвучало, як і визнання, що причиною військової агресії стали територіальні й імперські амбіції Росії.