ДТП на Полтавщині: позашляховик, від удару з деревом, відкинуло на проїжджу частину. ВІДЕО

21 січня 2022 0
Тетяна Наказненко
На автодорозі у Миргородському районі позашляховик з’їхав у кювет та врізався у дерево. Від удару автомобіль відкинуло на проїжджу частину.






21 січня близько 9:00 до Миргородського райвідділу поліції лікарі швидкої повідомили, що на автодорозі сполученням Велика Багачка - Миргород водій "Hyundai" не врахував дорожньої обстановки і з’їхав у кювет. Від зіткнення з деревом автомобіль викинуло на проїзну частину дороги.

27-річний водій позашляховика отримав поранення. Його лікарі каретою швидкої доставили до Миргородської лікарні інтенсивного лікування для обстеження, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група Миргородського райвідділу поліції та спеціалісти-криміналісти. Також, на час оформлення ДТП, там перебувають екіпажі сектору реагування патрульної поліції.

Слідчі встановлюють обставини та причини аварії.

Вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

фото, відео: пресслужба ГУ НП у Полтавській області