У Полтаві розшукують очевидців ДТП. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

11 лютого 2022 0
В Шевченківському районі міста сталася ДТП, внаслідок якої госпіталізували чоловіка.






10 лютого о 18:44 у Полтаві на вулиці Європейській біля зупинки громадського транспорту "вул. Чайковського" сталася дорожньо-транспортна пригода.

За попередньою інформацією пресслужби Головного управління Нацполіції Полтавської області, 37-річний водій житель Полтавського району, керуючи автомобілем "Toyota RAV4" наїхав на 65-річного полтавця, який в той момент перебував на проїзній частині.

Після скоєної ДТП, водій не зменшив швидкість й залишив місце пригоди. 65-річного чоловіка з пораненнями госпіталізували.

Протягом двох годин поліціянти у Полтаві встановили місцеперебування авто та водія причетного до ДТП. За цим фактом слідчий порушив кримінальне провадження за ч. 1, ст. 286-1 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Нагадаємо: Сектор моніторингу та контролю Відділу оперативного реагування, під час моніторингу камер системи "Безпечне місто" зафіксував дорожньо-транспортну пригоду, біля зупинки громадського транспорту "вул. Чайковського". На відео видно, як легковий автомобіль білого кольору наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу в невстановленому місці. Водій авто з місця ДТП поїхав.

відео: відділ оперативного реагування