Полтавська асоціація бізнесу проводить форум для підприємців

06 вересня 2021 0
Подія «PRO СИНТЕЗ бізнес» як окремий проект Полтавської асоціації бізнесу стартує 24 вересня 2021 року. Формат заходу планують близьким до форуму, проте з нестандартними кроссекторальними доповненнями.

Ідея заходу: зібрати разом прогресивних підприємців, які хочуть розвитку свого бізнесу. Подія має стати платформою для обміну досвідом та пошуку нових ідей. 

 

Для цього в одному місці зберуть представників бізнесу, експертів та лідерів суспільної думки з різних міст України, а також місцевих підприємців. Загалом на заході планують зібрати понад 200 людей, дотичних до бізнесу. 


«PRO СИНТЕЗ бізнес» є соціальною ініціативою, тож навіть вартість квитків ми намагалися поставити абсолютно демократичною. Ми прагнемо, щоб у Полтаві було якомога більше місць для взаємодії бізнесу, обміну думками та пошуку нових ідей» – прокоментувала подію керівниця ПАБу Ірина Бессарабова.

 

Стати учасником події можуть як представники бізнесу, так і всі, хто цікавиться темою розвитку підприємництва.




Початок реєстрації в день заходу планують об 11 годині. Програмою заплановано кілька класичних блоків із виступами спікерів та панельними дискусіями. У перерві між виступами учасники зможуть поспілкуватися під час кава-брейку. Програму організатори опублікують незабаром. 

 

Серед загальних принципів, яких планують дотримуватися на форумі: 

  • win-win – найкраще зрозуміти підприємців може лише бізнес;
  • пошук інноваційних поглядів на бізнес-середовище;
  • можливості для спілкування, нових знайомств та партнерства;

 

Основна програма триватиме 6 годин. Також організатори передбачили можливість неформального спілкування разом зі спікерами та учасниками після завершення форуму. Формат буде доступний для тих, хто обере цей варіант під час замовлення квитків. 

 

Придбати квитки можна на сайті internet-bilet або за посиланням https://poltava.internet-bilet.ua/uk/pro-sintez

 

Деталі на сторінці Полтавської асоціації бізнесу або за телефоном 066 812 71 53.