Вбили 12-річну Дарію Волошину, яку розшукували на Полтавщині

03 червня 2024 0
Яніна Климань
57-річний полтавець заманив дитину до свого автомобіля, привіз додому та зґвалтував. Потім вивіз її за межі обласного центру, вбив, підпалив тіло та приховав його у лісосмузі.

Суд обрав 57-річному полтавцю, підозрюваному в умисному вбивстві Дарії Волошиної, запобіжний захід — взяття під варту без права внесення застави.

Оперативникам та слідчим спільно з поліграфологом вдалося встановити, що до її зникнення причетний 57-річний мешканець Полтави. про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.


26 травня ввечері чоловік, побачивши дівчинку на одній з вулиць міста, заманив її до свого автомобіля, привіз додому та зґвалтував.Зранку він вивіз дитину за межі обласного центру, убив, обпалив вогнем із газового пальника, перевіз тіло до лісосмуги й прикидав гіллям.

За цим фактом здійснюють досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ч. 4 ст. 152 КК України (Вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди).

Нагадаємо, 12-річна Дарія Волошина зникла на центральному ринку обласного центру ввечері 26 травня. Її пошуки тривали понад чотири доби.