Автокрамниці на Центральному ринку, які демонтували комунальники, повернули

20 серпня 2021 0
Попри те, що автокрамниці на вулиці Новобазарній комунальники демонтували ще два тижні тому, підприємці повернули вантажівки на цю вулицю. Й знову торгують овочами та фруктами. Комунальники планують провести демонтаж ще раз.



Торгові автомобілі на вулиці Новобазарній повернулися на стихійний ринок. Ще два тижні тому комунальники їх демонтували. Адже більшість фур стояли там роками без дозвільних документів.

"На цій стороні всі місця орендовані. Прибирали тільки цю сторону".

"Це не до мене, не потрібно в мене нічого питати".

Деякі підприємці не на камеру повідомили наступне.

"Прийшло керівництво й сказали, що це буде коштувати стільки й стільки, взяли за оренду, а ми поставили машини", – повідомив підприємець.

Однак, узаконити свою торгівлю на проїзній частині не можна.

ідприємець це знає і свідомо порушує закон, напевно в нього інша думка стосовно його торгівлі. Ми знову будемо звертатися до Інспекції з контролю за благоустроєм, до правоохоронних органів, щоб ці незаконні автокрамниці були прибрані", – повідомив директор КП "Полтава-Сервіс" Денис Поліщук.

Автокрамниці на цьому місці заважають водіям проїхати та припаркуватися.

"Дуже заважають, вони стоять з обох сторін і закривають рух і через це не дуже зручно", – сказав водій Юрій.

"Потрібно їх прибрати, щоб трохи розвантажити дорогу, щоб зручно було заїжджати, виїжджати та паркуватися", – розповів водій Юрій Горобець.

"Якщо тут стоять вантажівка, то я їду тротуаром. Проїхати тут тихенько можна", – відповів водій Олег Костін.

"Є знак – зупинка та стоянка заборонена. У зоні дії цього знаку ні зупинятися, ні паркуватися не можна. Також перегороджувати проїзну частину не можна для інших автомобілів", – наголосила речниця Патрульної поліції області Наталія Костильова.

За такі порушення водіям загрожує штраф від 340 до 680 гривень.