До списку Forbes Ukraine "30 до 30" потрапили двоє полтавців

22 серпня 2022 0
Дар'я Жученя
Сергій Волинський та Сергій Іванчук з Полтавщини потрапили до національного списку Forbes Ukraine "30 до 30".


Полтавці Сергій Волинський та Сергій Іванчук потрапили до національного списку Forbes Ukraine "30 до 30". Про це стало відомо з офіційної сторінки журналу "Forbes Україна".
"30 до 30" - перелік молодих людей, які чимось відзначилися у своїй галузі. Цього року в списку ті, хто наближає перемогу сьогодні та буде відновлювати Україну завтра.

Так серед тридцятки є двоє полтавців.

Сергій Волинський — захисник “Азовсталі”. Став ним після того, як більша частина морських піхотинців 36-ї бригади не зуміла прорвати оточення з Маріуполя і потрапила в полон. Решта 200 морпіхів під керівництвом “Волини” прорвали Азовсталь” з території Заводу імені Ілліча. Для цього вони замаскували техніку ворожими знаками.
Військовій справі Волинський присвятив половину життя. Закінчив Національну академію сухопутних військ ім. Сагайдачного, служив у Криму, з 2015 року у складі 36-ї ОБрМП виконував завдання на маріупольському напрямку.

“Волина” став голосом “Азовсталі” Він звертався по допомогу у порятункові цивільних та поранених до багатьох світових лідерів, серед яких: Джо Байден, Борис Джонсон, Реджеп Ердоган, Володимир Зеленський, Папа Римський та Ілон Маск.

Сергій Іванчук — підприємець і оперний співак. У перші дні війни чоловік вивіз близько сотні людей з окупованих районів Харківщини та Сумщини.

10 березня, під час чергової поїздки, росіяни перетворили Сергіїв автомобіль на решето. Сам чоловік отримав п'ять кульових поранень. Зараз він лікується у Німеччині.

До війни Сергій Іванчук займався бізнесом із просування у соціальних мережах та музикою.

Сергій має вищу музичну освіту. Кілька років тому закінчив італійську Accademia D`Arte Lirica Osimo та планував отримати контракт в одній з європейських опер. На заваді стала пандемія.
Після перемоги Сергій мріє про подорож оперними театрами Європи. Чоловік планує мати музичну кар'єру та  бачить себе у ролі керівника оперного театру у рідній Полтаві чи навіть на посаді міністра культури.

Нагадаємо, що нещодавно у Полтаві провели виставку "Янголи міста Марії", яка присвячена 112 захисникам Маріуполя.