У Полтаві попрощаються із солдатами Володимиром Самойліченком та Іллею Босенком

03 жовтня 2023 0
Яніна Климань
На Донеччині загинули 22-річний доброволець та Ілля Босенко та 54-річний стрілець Володимир Самойліченко.

4 жовтня о 10:00 у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору відбудеться прощання з полеглими Героями Володимиром Самойліченком та Іллею Босенком. Про це повідомили у Полтавській міській раді

Солдат Самойліченко Володимир Анатолійович народився 9 листопада 1968 року, проживав у місті Полтава. Призваний Полтавським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки на службу по мобілізації 27 лютого 2022 року, до військової частини А 7097 13-го Окремого стрілецького батальйону, після певного часу служби його перевели до військової частини А 4532 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського на посаду стрілець-оператор 3-го механізованого відділення 2-го механізованого взводу механізованої роти.

26 вересня в бою у районі населеного пункту Павлівка Волновахського району Донецької області, чоловік загинув.

Солдат Босенко Ілля Віталійович народився 5 грудня 2001 року, проживав у місті Полтава. Добровольцем призваний до військової частини А 7312 116-ї Окремої бригади територіальної оборони на посаду бойовий медик протитанкового взводу роти вогневої підтримки.


Нагадаємо, захисник народився у Донецьку. У 2014 році переїхав до Полтави.

30 вересня в районі населеного пункту Сухі Яли Донецької області, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, воїн поліг.