У Полтаві попрощалися із воїнами Романом Плутцовим, Сергієм Соколенком, Віталієм Сапсаєм

03 червня 2024 0
Яніна Климань
У Полтаві провели в останню путь двої військовиї, які полягли на Донеччині, ще один – помер від хвороби.

1 червня у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору Православної Церкви України відбулося прощання з полеглими героями Романом Плутцовим, Сергієм Соколенком, Віталієм Сапсаєм. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Солдат Роман Петрович Плутцов народився 21 березня 1979 року проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді стрільця 3-го стрілецького батальйону однієї з військових частин Національної Гвардії України. Загинув 22 квітня 2024 року під час виконання службово-бойового завдання поблизу населеного пункту Урожайне Донецької області.

Солдат Сергій Миколайович Соколенко народився 5 квітня 1978 року, проживав у Полтаві. Перебував у розпорядженні командира однієї з військових частин. Помер внаслідок хвороби 26 травня 2024 року, перебуваючи на госпіталізації у "Головному військовому клінічному госпіталі" у Києві.

Молодший сержант, молодший інспектор прикордонної служби 2 категорії Віталій Григорович Сапсай народився 21 жовтня 1972 року, проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді кухаря відділення забезпечення другої прикордонної комендатури швидкого реагування Державної Прикордонної Служби. Загинув 25 березня 2024 року внаслідок скиду з безпілотника в районі населеного пункту Курдюмівка Донецької області.

Фото: Полтавська міська рада