Прогноз погоди на середу 14 липня 2021. Фінал кастингу прогнозу погоди на PTV

13 липня 2021 0
В Україні слід очікувати змінну хмарність: ясно буде лише місцями на сході та частково півдні країни, на півночі та заході — найбільш хмарне небо. Очікуються дощі на заході, які вдень прийдуть частково на центральну та південну частину країни.





Це — фінал! А точніше кінець!

Після того тієї хвилі "хайпу", щодо нашого прогнозу погоди, який розпочав ТРК "Україна", підхопили близько 30-40 різних видань, ICTV — неочікувано — вставив у "Надзвичайні новини", акторка і телеведуча Яніна Андрєєва згадала у своїх сторіс в Instagram, а Тарас Тополя взагалі у прямому ефірі Хіт FM зателефонував нам на телеканал і через нашу журналістку Марину Голегу намагався потрапити на кастинг.

До речі, Тарасе, ви в прямому ефірі програми PTV день пообіцяли їй квиток на свій концерт в Дніпрі ;)

Взагалі список того, що відбувалося навколо нашого кастингу прогнозу погоди можна продовжувати довго. Але те, що майже вся країна його обговорювала — факт. Закінчило весь наш марафон інтерв'ю "Сніданку з 1+1" із одним з учасників кастингу, на якому він розірвав на собі футболку. Знаково, що саме цей учасник і став нашим переможцем!

Олег Килюшик — новий ведучий прогнозу погоди на PTV! Вітаємо його! Для вас його прогноз погоди уже в новій ролі! Але він сам хоче сказати всім глядачам кілька слів подяки! Тому вмикайте відео і дивіться до кінця!