У Полтаві мікроавтобус збив жінку

14 жовтня 2021 0
Тетяна Наказненко
На вулиці Зигіна у Полтаві мікроавтобус наїхав на жінку. Потерпілу госпіталізували.

13 жовтня близько 15:30 на вулиці Зигіна у Полтаві 35-річний полтавець, керуючи автомобілем "Mercedes-Benz Vito-108", наїхав на 67-річну місцеву жительку.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, унаслідок аварії, жінку з тілесними ушкодженнями доставили до 1-ї лікарні міста Полтави.  

Крім цього, близько 9:00 дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Кустолові Кущі Білицької територіальної громади.

За попередньою інформацією, 30-річна водійка ВАЗ-2108, жителька селища Білики, під час руху зіткнулася із деревом. Потерпілу госпіталізували.  

Ще одна аварія сталася близько 14:30 на автодорозі Дніпро - Решетилівка у селі Бродщина Кобеляцької територіальної громади, повідомили у пресслужбі поліції.  

Відомо, що 45-річний киянин, керуючи автомобілем "Mitsubishi", зіткнувся з автомобілем "Opel Vivaro", який стояв на автодорозі у попутному напрямку з технічними пошкодженнями.

У результаті, поранень зазнав 57-річний водій "Opel Vivaro", житель міста Дніпро, який на момент зіткнення був біля автомобіля. Його з тілесними ушкодженнями доставили до Кобеляцької центральної районної лікарні.

За всіма фактами дорожньо-транспортних пригод відкрили кримінальні провадження  за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  

Поліція з’ясовує обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.