На виїзді з Полтави сталася смертельна аварія, автівку пробило відбійником

25 серпня 2021 0
Сьогодні близько 12 години на виїзді з Полтави на трасі Київ-Харків авто в'їхало у відбійник. Внаслідок аварії загинуло двоє пасажирів. Водій та 8-річна дитина госпіталізовані.





Повністю пронизана залізним відбійником автівка та двоє загиблих. Близько 12 години на виїзді з Полтави на трасі Київ-Харків сталася аварія. Водій легковика в’їхав у відбійник. Через це машину пробило крізь переднє скло.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля Kia Cerato здійснив наїзд на відбійник. У результаті ДТП загинули двоє осіб. Це жінка та чоловік 1975 та 1977 року народження відповідно", – розповів речник Національної поліції Полтавщини Роман Грішин.

Водій та восьмирічний пасажир госпіталізовані. У хлопчика закрита черепно-мозкова травма.

"Дитина доставлена каретою швидкої допомоги у приймальне відділення дитячої міської лікарні. На даний час вона перебуває у хірургічному відділенні. Стан її середньої тяжкості", – сказав виконувач обов'язків медичного директора Полтавської міської дитячої клінічної лікарні Денис Хмілевський.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі. Також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.