Відсьогодні у Лубнах збільшилася вартість проїзду у громадському транспорті

02 лютого 2022 0
Тетяна Наказненко
Відтепер у Лубнах вартість проїзду у громадському транспорті становить 10 грн, замість 8 грн.

З 2 лютого у Лубнах підвищили тариф на проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування. Вартість однієї поїздки становить 10 грн. Відповідне рішення ухвалили 26 січня на черговому засіданні виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Підвищення вартості проїзду зумовлене значним зростанням вартості палива газу-метану. Розмір попереднього тарифу у розмірі 8 грн не покривав фактичних витрат на перевезення та не давав можливості забезпечити регулярність руху автобусів на міських маршрутах  і забезпечувати відповідну якість надання послуг. Про це повідомили у пресслужбі Лубенської міської ради.

Вартість проїзду для учнів закладів загальної середньої освіти міста залишилася без змін – 8 грн. Такий пільговий проїзд діятиме за умови пред’явлення кондуктору (водію) автобуса оригіналу учнівського квитка, а після впровадження електронних карток – учнівського квитка та електронної картки.

Нагадаємо, восени 2021 року у Лубнах підвищили тариф на проїзд в міських автобусних маршрутах загального користування. Тоді вартість однієї поїздки становила 8 грн, замість 5 грн.