На Полтавщині внаслідок ДТП загинув воїн Володимир Дядечко

26 вересня 2023 0
Ірина Губська
Внаслідок аварії загинув молодший сержант Володимир Дядечко із Лубенської громади.

25 вересня в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув житель Лубенської громади, молодший сержант Дяченко Володимир Григорович. Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Чоловік народився 6 березня 1978 року в місті Лубни. Після закінчення школи вступив до професійно-технічне училище №53, що в селі Войниха. Після строкової служби в армії закінчив Хорольський технікум сільського господарства.

З перших днів повномаштабної війни вступив до лав територіальної оборони. У травні 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України. Служив водієм пожежної машини, брав участь у ліквідації наслідків влучання ворожої ракети у ТЦ " Амстор" Кременчуці. За сумлінну працю чоловіка неодноразово нагороджували відзнаками та подяками, нагородили почесним нагрудним знаком "Золотий хрест".

Панахида за загиблим Дядечком Володимиром Григоровичем відбудеться 27 вересня 2023 року о 14:00 у Лубнах на вулиці Вільна (колишня Маяковського), буд. 25. Прощання з воїном буде о 15:00 на Новаківському цвинтарі.